If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Понеже явно ти си най-напред с материала за 164-те искам да те питам някои неща (ако може разбира се):
-къде се намира горивния филтър на 2.0 TS и лесно ли се сменя?
-сменял ли си свещи и с какви?
-нещо се мъчи и дави при тръгване и работи неустойчиво като е студена - имаш ли идея?
е батенце още нямам и такива екстри ама скоро ще си направя :) но остава факта ,че не мога да тествам тоя климатроник и това си е : нещо не става ... сега остава и той да не работи баааах
Понеже явно ти си най-напред с материала за 164-те искам да те питам някои неща (ако може разбира се):
-къде се намира горивния филтър на 2.0 TS и лесно ли се сменя?
-сменял ли си свещи и с какви?
-нещо се мъчи и дави при тръгване и работи неустойчиво като е студена - имаш ли идея?
Аз съм с дизел Нещата около двигателя не ги чаткам много освен ако не е дизел. Филтъра е след б. помпа.Търси го някъде
Теста на климатроника го правиш, като дадеш на контакт, натискаш да работи на Екон, натискаш и задържаш копчето на предния десен прозорец( за вдигане), натискаш копчето от климатроника да духа само в лицето и натискаш Ауто.Това го правиш при положение, че държиш всичките копчета натиснати иначе нищо няма да стане.Ще надуе вентилатора, след което ще премигле няколко пъти там където пише температурата и ще изпише някакви числа.Запомни ги и кажи да видиме дали е открило някакви грешки.След всичко натисни Ауто и си готов.
Препоръчвам ти да го сменяш докато е време климатроника да не отчупи някоя клапа, щото после лошо.... 50лв струва втора ръка.....
Обаче аз мисля, че направих теста (поне така си мисля де) Натиснах копчетата и на дисплея за температурата започнаха да мигат "88", като спря вентилаторът числото беше "0". Ще съм много благодарен ако кажете какво е положението?
Бравооооо имаме учасник справил се успешно със задачата
При мен го изписва същото.Това е сензора за скоростта, но при старите модели климатроника не взима данни от него.Просто няма вклучен кабел в него и затова го отчита като грешка.
Comment